top of page

Om oss

Om oss

Vår resa

Vi som driver detta boende heter Niclas & Helen Melander. Vi köpte denna fastighet år 2011, och under det kommande året till sommaren 2012 renoverade vi fastigheten & byggde om huset till en Bed & Breakfast verksamhet. Vi öppnade vårt B&B på midsommar 2012.

Vi har så länge vi minns letat efter ett hus, där vi kunde förverkliga drömmen om en egen Bed & Breakfast verksamhet. Vi har startat med uthyrning av rum, och under senare tid även utökat med kaféverksamhet under sommaren. Målet är att inom en snar framtid även kunna erbjuda bröd som vi skall baka i vår egen stenbaksugn som finns i vår källare.

Om huset

Huset är byggt 1931, och drevs från början som äldreboende ända fram tills början av 90-talet. När verksamheten lades ner, såldes fastigheten till Gerlesborgsskolan som har använt huset som ateljéer för sina elever & kursdeltagare. Sommaren 2011 sålde skolan fastigheten till oss. Vi bor själva i ett mindre hus på samma tomt & hyr ut både rum & konferensutrymme för de som önskar detta. Givetvis kan man hyra hela huset också, om man vill vara ensamma för en fest, släktträff eller kanske ett bröllop i kustmiljö.

Målet med renoveringen har varit att bibehålla den äldre stilen på fastigheten & rummen, men med en personlig touch på miljön.

Villa Akvarellen
KONTAKT
bottom of page