Att göra

Restaurang & matupplevelser

Att besöka en restaurang när ni besöker Bohuslän är ett sätt att förstärka upplevelsen av vår region. Ofta är restaurangerna belägna i vackra miljöer som ger det lilla extra för att skapa magiska matupplevelser.

Akvarellen.jpg

Akvarellen Restaurang

Välkomna till Gerlesborgs egna restaurang som är belägen i Gerlesborgs konstskolas anrika lokaler. Den vackra utsikten över Bottna-fjorden är hänförande!!

Sunnegabet.jpg

Sunnegabet

Ligger ca 10 kom norr om vårt B&B, i Hamburgsund. Restaurangen drivs av samma ägare som har fiskebutiken. Fisk på menyn kan vi nog garantera ;-)

Bella Gästis.jpg

Bella Gästis

ligger ca 10 km söder om oss, i Hunnebostrand. Året runt öppet och mycket populär restaurang som serverar både klassiska rätter och pizza för den som vill ha det.

Hjalmars.jpg

Hjalmars Bar & Brygga

Ligger ca 10 kom norr om vårt B&B, i Hamburgsund. Härlig mat med vacker utsikt över kanalen. Passa på att njuta av utsikten och den goda maten!

Bageriet Bovallstrand.jpg

Bovallstrands Bageri

Ligger ca 5 km söder om oss, i Bovallstrand. Mysigt bageri som kvällstid serverar pizza. Mycket populära och goda pizzor garanteras!!

Hummerkrogen.jpg

Hummerkrogen

ligger ca 10 km söder om oss, i Hunnebostrand. Mycket populär restaurang som serverar god mat och som inte kommer lämna dig besviken.

Harbour House.jpg

Harbour House

Ligger ca 10 kom norr om vårt B&B, i Hamburgsund. Härlig mat med vacker utsikt över kanalen. Passa på att njuta av utsikten och den goda maten!

Bryggcafet.jpg

Bryggcaféet

Ligger ca 5 km söder om oss, i Bovallstrand. Restaurang med vy åt hamnen. Perfekta läget en solig eftermiddag/kväll. 

Göstas.jpg

Göstas

ligger ca 20 km söder om oss, på Smögen. Året runt öppet och mycket populär restaurang. Har egen fiskbutik, så goda fiskrätter garanteras.